Visum Turkije

Vóór 22.00 besteld is vandaag geleverd.

Voor uw bezoek aan Turkije heeft u een visum nodig. De kosten zijn € 24,50 per visum. Aanvragen bij ons is veilig en snel, waarna u kunt afrekenen via iDEAL, overboeking, Bancontact/Mister cash, Belfius, of Sofort.

formulier

U vult het formulier in en wij doen de rest.

Binnen 24 uur

U ontvangt het visum altijd binnen 24 uur. Vóór 22.00 besteld is vandaag geleverd.

Officieel Visum

U krijgt een officieel visum voor Turkije.

Visum Turkije aanvragen

Een Turks visum is verplicht wanneer u Turkije bezoekt. Voorheen was het enkel mogelijk dit visum aan te schaffen op het vliegveld. Tegenwoordig kunt u het visum voor Turkije online bestellen. Geen lange wachtrijen meer.

U kunt overwegen het visum via de Turkse Overheid aan te vragen. Zij brengen 20,70 Dollar in rekening. Dit is omgerekend ongeveer 19 Euro. Bij de Turkse overheid heeft u enkel de mogelijkheid met creditcard te betalen en is er geen persoonlijke klantenservice. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen creditcard heeft en wilt betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Dat is bij Voordeelvisum.nl mogelijk. Uiteraard staan wij u persoonlijk te woord als er vragen zijn.

Vergeet overigens niet dat een visum is verplicht voor alle personen die Turkije bezoeken, inclusief een apart visum voor kinderen die op het paspoort van hun ouders staan ingeschreven.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw visumaanvraag, bekijk dan de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u om een andere reden in contact komen, neem dan een kijkje op onze klantenservice pagina. Wij staan voor u klaar!

Gratis reisgids

Voor meer informatie over Turkije, praktische reistips , weer en klimaat of veiligheid. Kijkt dan op onze landinformatie pagina. De landinformatie die wij hebben geschreven over Turkije, hebben wij gebundeld in een digitale reisgids. U ontvangt deze geheel gratis bij het aanvragen van een visum voor Turkije.

boek-reisgids-turkije-328x137

Landinformatie

Feestdagen in TurkijeÉén van de mooiste bezienswaardigheden waar Turkije enorm rijk aan is, zijn de prachtige kunstschatten die de Grieken, Romeinen, Byzantijnen en andere volkeren achtergelaten hebben. Niet alleen de archeologische musea vertellen je de eeuwenoude verhalen, Lees meer…

strand TurkijeIn Turkije zijn er drie verschillende klimaat zones. Langs de kust geniet men van een zeeklimaat. Dit weer zorgt voor milde winters, warme zomers en weinig neerslag in de zomermaanden. In het oostelijke deel van Turkije heerst een gematigd landklimaat met neerslag in alle jaargetijden. Lees meer…