Medische zorg en gezondheid in Turkije

Hoe is de medische zorg in Turkije?

De Medische zorg in Turkije is van goede kwaliteit. Uitzondering hierop zijn de dunbevolkte gebieden in het oosten. In de steden is er voldoende kennis aanwezig en is er ruime keuze. Sluit voor vertrek een reisverzekering af en informeer deze als u zich moet laten behandelen. Neem een kopie mee van de verzekering. Het komt wel eens voor dat u contant moet betalen.

Wist u dat Turkije een aantrekkelijke bestemming is voor buitenlanders die zich vaak cosmetisch willen laten behandelen. Dit heeft de maken met de gunstige prijs en prima kwaliteit die de Turken leveren.

Turkije ApotheekU wordt geadviseerd voor minder ernstige klachten contact op te nemen met de apotheker. In grote steden kan dit ook s ‘nachts Een huisarts kent men eigenlijk niet. Is uw klacht ernstiger, ga dan rechtstreeks naar een privé kliniek of ziekenhuis.

Vraag naar een Eczane als u de apotheek zoekt. Vraag naar een Hastane als u naar het ziekenhuis zoekt. In zowel apotheken als ziekenhuizen wordt veelal Engels gesproken.

Gratis Reisgids bij een visum aanvraag

De landinformatie die wij hebben geschreven over Turkije, hebben wij gebundeld in een digitale reisgids. U ontvangt deze geheel gratis bij het aanvragen van een visum.

boek-reisgids-turkije-328x137

Of deel deze pagina en ontvang gratis onze reisgids!