Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn eerder gesteld, daarom vindt u hier de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice.

Over visum Turkije

De kosten voor een visum bedragen €24,50.
De consulaire kosten bedragen 20,70 Amerikaanse Dollars. Daarnaast rekenen wij service en transactiekosten voor het controleren en verwerken van uw aanvraag. Bij ons heeft u het gemak om met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Bitcoins en alle andere gangbare betaalmethodes te betalen. Uw aanvraag wordt gecontroleerd en binnen 24 uur aan u verstuurd. Wij zijn overigens met deze prijs een van de goedkoopste.
Vanaf de aankomstdatum heeft u recht op 90 dagen toegang tot Turkije. Als u reisplannen binnen deze 90 dagen blijven, heeft u geen extra e-visum nodig. U kunt dan meerdere keren naar Turkije reizen.
U krijgt uw visum binnen 24 uur toegestuurd. Er is één uitzondering. Wij kunnen uw visum maximaal 3 maanden voor aankomstdatum aanvragen. Aanvragen die meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum worden gedaan, kunnen wij dan ook maximaal maanden voor vertrek aan u uitleveren. Dit is een beperking die de Turkse overheid stelt.
Bij het aanvragen van een visum voor Turkije heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig, zoals een paspoort of identiteitskaart.
Houdt uw identiteitsbewijs bij de hand en vul het formulier in. U wordt daarna gevraagd te betalen. Dit kan met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Bitcoins en alle andere gangbare betaalmethodes. Bestel vóór 22.00 en u heeft het visum dezelfde dag nog in huis.
Bezoekers met een Belgische of Nederlandse nationaliteit kunnen bij ons een e-visum voor Turkije aanvragen. Heeft u een andere nationaliteit, dan raden wij u aan contact op te nemen met de Turkse ambassade.
De datum die op uw e-visum vermeld staat geeft u vanaf dat moment toegang tot Turkije. Besluit u iets later te vertrekken, dan kunt u met hetzelfde e-visum toegang krijgen. Het e-visum kan tot maximaal 180 dagen gebruikt worden. Met het e-visum verblijft u maximaal 90 dagen in Turkije.
De aankomstdatum kan niet worden veranderd. Het ontvangen visum is echter wel 180 dagen geldig vanaf aankomstdatum. Valt uw bezoek buiten deze periode, dan dient u een nieuwe aanvraag te doen.
Iedereen die naar Turkije reist moet een visum aanvragen. U kunt het echter wel in één keer aanvragen. Dat scheelt aardig wat tijd. Houdt er rekening mee dat ook kinderen die in het paspoort van hun ouders staan vermeld een visum nodig hebben. U vult dus alle reizigers in.
Wanneer het visum wordt geweigerd dient u contact op te nemen met de Turkse ambassade of consulaat.
Voor uw eigen comfort zou u ruim van tevoren het e-visum kunnen aanvragen. Echter kunnen wij op de dag van vertrek u het visum uitleveren.
Volgens de wetgeving in Turkije kunt u zonder visum Turkije betreden indien u in een van de steden aanmeert. U kunt per bezoek maximaal 72 uur verblijven.
Als er vragen zijn over het formulier, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Dat doet u het snelste via het contactformulier. U krijgt binnen 24 uur en vaak al binnen een uur antwoord op uw e-mail.
U dient uw voornamen zoals vermeld op het paspoort volledig uitgeschreven in te vullen.
Wij voeren een controle uit op de gegevens die u invult. Het kan echter gebeuren dat uw foutieve invoer niet is herkent. U dient dan helaas een nieuwe aanvraag te doen.
Hoe graag wij ook zouden willen, zodra u de aanvraag heeft gedaan, kunnen wij dit niet meer annuleren. Dit heeft te maken met de systeem waarin wij de aanvragen verwerken.

Algemene veelgestelde vragen

Een e-visum is de naam van een visum dat digitaal, via internet, wordt uitgegeven. Ook wel Electronisch Visum genoemd. Het geeft u dezelfde toegang als een normaal papieren visum en is dan ook een officieel visum.
Een visum is een officieel document dat u toestemming geeft binnen een land te reizen en verblijven.
U kunt een visum aanvragen door een aanvraagformulier in te vullen op onze site. Vervolgens doen wij de aanvraag. Besteld u vóór 22.00, dan heeft u het dezelfde dag nog in huis.
De volgende betaalmethodes zijn mogelijk. Door onze samenwerking met Mollie kunt u betalen met iDEAL, overboeking, Bancontact/Mister cash, Belfius, en Sofort.
Bij voordeelvisum.nl vraagt u snel, veilig en voordelig uw visum aan. U kunt afrekenen met alle gangbare betaalmethodes. Bij vragen staan wij u persoonlijk te woord. Vóór 22.00 besteld is dezelfde dag nog in huis.
Uw gegevens zijn veilig bij voordeelvisum.nl onder andere door het gebruik van HTTPS, waardoor uw gegevens versleuteld (encrypted) worden verstuurd. Wij gebruiken uw gegevens om de aanvraag te kunnen doen. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden of gebruikt voor commerciële doeleinden.
Onze klantenservice is het best te bereiken via het contactformulier. U krijgt binnen 24 uur en vaak al binnen een uur antwoord.
Wij rekenen geen “spoedaanvraag” kosten. Bestel vóór 22.00 en u heeft het visum dezelfde dag nog in huis. U kunt ook even bellen voor een directe afhandeling.
Onze klantenservice is er om hulp te bieden als dat nodig is. Neem gerust contact met ons op. Meer informatie vind u op de klantenservice pagina.
Bezoekers met een Belgische of Nederlandse nationaliteit kunnen bij ons een visum aanvragen. Heeft u een andere nationaliteit, dan raden wij u aan contact op te nemen met de desbetreffende ambassade.
U ontvangt een officieel visum. U kunt het visum gebruiken met iedere vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie.
Wij rekenen service en transactiekosten voor het controleren en verwerken van uw aanvraag. Bij ons heeft u het gemak om met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Bitcoins en alle andere gangbare betaalmethodes te betalen. Bestel vóór 22.00 en u heeft het visum dezelfde dag nog in huis. Wij staan u tevens persoonlijk te woord bij vragen.
Normaal gesproken, als u het visum bestelt vóór 22.00, dan ontvangt u het dezelfde dag. Mocht het voorkomen dat u nog niets ontvangen heeft, neemt u dan direct op met onze klantenservice. Kijkt u voor meer informatie op onze klantenservice pagina.
Als het visum is afgewezen door het desbetreffende land kunnen wij helaas geen geld terugstorten. U dient dan contact op te nemen met de desbetreffende ambassade of consulaat.
U kunt het visum direct na de aanvraag betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Bitcoins en alle andere gangbare betaalmethodes.

Staat uw vraag er niet bij?   Stel een vraag